Ardei umpluti cu pasta de branza!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 5435 vizualizari

 

Un aperitiv savurat cu certitudine de toata lumea! Cantitatea ingredientelor o alegeti in functie de marimea familiei!

 

INGREDIENTE

  • telemea de oi sau vaca
  • branza dulce
  • unt grasime 75%
  • smantana grasime 12%
  • sare iodata
  • marar proaspat
  • ardei gras colorati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu pasta de branza!:

Branza dulce de vaci se scurge de apa, se amesteca cu telemeaua rasa fin, smantana, untul moale si mararul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare daca e nevoie. Intre timp se curata ardeii de cotor si seminte si dupa dorinta se taie pe lung sau se lasa intregi. Se umplu ardeii cu pasta de branza, se lasa cca. 15 minute la rece. Ardeii servesc simplii sau cu o felie de paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu pasta de branza!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diaconta 1

01.05.2012, 18:36

mi-ai facut pofta

mamaieelena 1

02.05.2012, 10:28

buni

Sim0na 1

02.05.2012, 17:53

Buni rau!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu crema de branza