Oua rosii

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 2378 vizualizari

 

Stiu ca nu este o mare “inginerie” vopsitul oualelor,insa am ales sa pun si aceasta varianta a vopsirii lor, deoarece multi cititori ai blog-ului mi-au cerut-o.

 

INGREDIENTE

  • Oua vopsea de oua tipografica(se gaseste in piata)
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet.

3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca.

4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati oul(inca cald,pentru a se usca repede) si rotiti-l pana ce va fi frumos colorat.

 

TIPS-URI

1

Spalati si degresati foarte bine ouale inainte de a le fierbe,iar pentru o culoare intensa ar fi indicat sa folositi ouale albe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

04.05.2013, 23:06

ce frumoase sunt..

MonaMimi 1

05.05.2013, 14:57

diaconta 1

05.05.2013, 16:00

ce frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!