Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Stiu ca nu este o mare “inginerie” vopsitul oualelor,insa am ales sa pun si aceasta varianta a vopsirii lor, deoarece multi cititori ai blog-ului mi-au cerut-o.
1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie.
2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet.
3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca.
4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati oul(inca cald,pentru a se usca repede) si rotiti-l pana ce va fi frumos colorat.
1
Spalati si degresati foarte bine ouale inainte de a le fierbe,iar pentru o culoare intensa ar fi indicat sa folositi ouale albe.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola