Oua rosii... verzi si albastre

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 4672 vizualizari

 

HRISTOS A INVIAT!!!!

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • apa
  • sare
  • vopsea de oua
  • otet

decor:

  • ulei de floarea soarelui
  • frunze de patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii... verzi si albastre:

Scoatem ouale din frigider cu cateva ore inainte sa le punem la fiert.Le degresam cu apa cu detergent de vase.Le stergem bine si apoi le punem la fiert in apa cu sare.

cand s-au fiert le lasam sa se raceasca,apoi luam un ciorap ,legam la capat si aplicam cate o frunza sau 2 de patranjel ,apoi legam la capat ciorapul si scufundam in apa colorata conform instructiunilor de pe pachet.

Pentru un luciu natural,ungem cu un servetel curat cu putin ulei ,fiecare ou in parte.

Sa aveti un Paste Fericit!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii... verzi si albastre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj