Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr linte verde
  • 900 ml zeama de supa de legume
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 400 gr rosii cherry
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurite garam masala
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
  • 400 gr frunze proaspete de spanac, spalate si taiate fasii

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde:

Cu cateva ore inainte, pune lintea sa stea in apa apoi scurge-o.

Intr-o cratita, pe foc potrivit, pune toate ingredientele in afara de spanac.Lasa sa fiarba 35-40 minute pana cand lintea si cartofii s-au inmuiat.

Adauga spanacul si lasa-l sa fiarba 2 minute pana cand s-a inmuiat usor.Serveste preparatul cu paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 11:30

madi_marin 1

04.04.2010, 20:24

am vazut si eu la Real cartofi dulci, dar nu am luat...sunt curioasa insa ce gust au....

Oana 1

04.04.2010, 23:53

Madi, ca si dovleacul...interesanta combinatia...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci