Bruschete cu branzeturi si seminte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 felii franzeluta neagra, semi sau graham
  • 1/2 cutie branzica tartinabila
  • 3 felii cascaval Hochland
  • sare si piper dupa gust
  • 4 rosii mici
  • seminte chia (1 lingura)
  • tarate psillium (1 lingura)
  • cacaval ras, cca 100 gr.
  • seminte de susan alb si negru (cate o lingurita)
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branzeturi si seminte:

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.


(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)


Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.


Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.


Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.


Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).


Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.


Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

06.06.2015, 20:56

Ce bune!

mirela0911 1

07.06.2015, 13:51

Bune!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:40

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta umpluta aperitiv