Bruschete cu branzeturi si seminte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 felii franzeluta neagra, semi sau graham
  • 1/2 cutie branzica tartinabila
  • 3 felii cascaval Hochland
  • sare si piper dupa gust
  • 4 rosii mici
  • seminte chia (1 lingura)
  • tarate psillium (1 lingura)
  • cacaval ras, cca 100 gr.
  • seminte de susan alb si negru (cate o lingurita)
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branzeturi si seminte:

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.


(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)


Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.


Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.


Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.


Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).


Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.


Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

06.06.2015, 20:56

Ce bune!

mirela0911 1

07.06.2015, 13:51

Bune!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:40

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Souffle de spanac