Bruschete cu branzeturi si seminte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2015 | 2538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 felii franzeluta neagra, semi sau graham
  • 1/2 cutie branzica tartinabila
  • 3 felii cascaval Hochland
  • sare si piper dupa gust
  • 4 rosii mici
  • seminte chia (1 lingura)
  • tarate psillium (1 lingura)
  • cacaval ras, cca 100 gr.
  • seminte de susan alb si negru (cate o lingurita)
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu branzeturi si seminte:

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.

(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)

Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.

Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.

Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.

Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).

Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.

Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv soare din foietaj cu sunca si mozzarella