Oua Rossini

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 4519 vizualizari

 

O altfel de reteta cu oua.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr telemea
  • 50 gr unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Rossini:

Se bat albusurile spuma cu putina sare, dupa care se aseaza in tava unsa cu unt. Se niveleaza si se fac patru adancituri cu lingura. Se presara putina telemea rasa, se aseaza galbenusurile si se presara restul de telemea rasa pe toata suprafata. Se presara si restul de unt taiat in cubulete si se da la cuptor pentru aprozimativ 15 minute.

TIPS-URI

1

Eu am lasat galbesurile in coaja de ou dupa ce am scurs albusurile, asa ca le-am putut manevra mai bine.

2

Ungeti bine forma cu unt, altfel albusul se va lipi de vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Rossini" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume