Cascaval pane cu piure de cartofi

de susu in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 4261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg cartofi vechi
  • 50-70 g unt pentru piure
  • lapte
  • 4 felii de cascaval
  • Vegeta
  • 2 Oua
  • FainaPesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cascavalul se taie putin mai gros ca sa nu se topeasca foarte tare. Ouale se bat cu mixerul sau daca vreti sa iasa mai pufos aluatul bateti albusul spuma si amestecati-l apoi cu galbenusul. Puneti putina vegeta in oua iar faina, pesmetul si laptele in alte trei farfurii separat. Cascavalul se da mai intai prin lapte apoi faina, ou si pesmet. Eu numai as ail fac si rezultatul este perfect. Se prajeste in ulei incins doar cu cateva minute inainte de servire. Cartofii taiati cubulete se fierb, apoi se scurg de apa si se paseaza impreuna cu vreo 50 ml lapte cald si 50-70 g unt. Se potriveste de sare si se servesc fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cascaval pane cu piure de cartofi-0
Cascaval pane cu piure de cartofi-1
Cascaval pane cu piure de cartofi-2
Cascaval pane cu piure de cartofi-3
Cascaval pane cu piure de cartofi-4

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

01.01.2011, 16:02

o safac si eu cand ii vine randul

mamaieelena

mamaieelena 1

03.01.2011, 10:04

o portie vreau si eu

kamy

kamy 1

05.01.2011, 13:56

o trimit pe sabina la tine 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!