OUA UMPLUTE 2

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2010 | 9102 vizualizari

 

Nepotul meu a vrut oua umplute cu pateu. M-am executat, fiecare cu alte pofte...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1cutie PATEU BUCEGI 100gr
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita smantana
  • 3 lingurite iaurt
  • 1galbenus ou crud
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE 2:

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat bine ca o spuma si se umplu jumatatile de ou. Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE 2" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci