Oua umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 8586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 2 lg branza sarata,
  • patrunjel,
  • 200 ml ulei,
  • 50 gr unt
  • zeama de la jumatate de lamaie.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

3 oua se fierb.

apoi se curata de coaja si se taie in doua pe lungime

galbenusurile,branza,untul si patrunjelul se amesteca bine

Cu aceasta compozitie se umple albusurile de ou,se pun pe un platou cu umplutura in jos.

Din un ou se face maioneza cu 200 ml ulei si zeama de lamaie

se toarna maioneza peste oua si se decoreaza dupa placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

06.04.2010, 21:45

MICHELLE,imi era dor de tine.Hristos a inviat!Eu n-am facut niciodata oua umplute.acu' ca mai am oua rosii,le pot executa,nu?.acum am vazut ca reteta nu-i de acudeci tot n-ai dat pe aici

Michelle 1

13.04.2010, 10:46

scuze ca nu am mai intrat..am fost 2 sapt la ai mei..si nu am avut cum sa intru...

elena1988 1

02.02.2011, 16:59

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
DeSenvis in actiune. Pe care-l alegeti?