Oua umplute

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2011 | 2598 vizualizari

 

O reteta mai complicata, dar extrem de buna mai ales pentru cei carora nu le place maioneza (ca mine).

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte tari
  • 1 avocado bine copt
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 fasii de ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 60-70g de branza philadelphia
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/3 lingurita de piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb 6 oua si se clatesc cu apa rece. Se decojesc, se taie in jumatati si se scoate galbenusurile, care se amesteca intr-un robot de bucatarie cu avocadoul bine stropit cu sucul de lamaie (ca sa nu se oxideze) ardeiul rosu, smantana, branza, usturoiul, piperul, sarea. Mousse-ul rezultat se pune cu lingurita in jumatatile de oua si se decoreaza cu bucatele mici de ardei rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Kadia80 1

19.12.2011, 03:17

multumesc!

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:32

placeeeeeeeee

Xandrinne 1

19.12.2011, 23:28

Interesanta reteta! Imi place.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos alb