Oua umplute cu castraveciori murati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 3327 vizualizari

 

Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pateu 400 gr pui
  • marar verde
  • piper
  • vegeta
  • 4-5 castraveciori murati
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert si dat prin sita
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveciori murati:

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.


le lasati pe foc pana sunt fierte tari.


cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.


le taiati in doua si scoateti galbenusurile.


pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.


preparati maioneza:


frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.


castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.


acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.


jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.


le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.


sper sa va placa...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ela 1

22.05.2010, 15:07

Rocsi 1

22.05.2010, 18:08

Cris2711 1

20.07.2011, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rondele de ceapa pane