Oua umplute cu castraveciori murati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 3510 vizualizari

 

Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pateu 400 gr pui
  • marar verde
  • piper
  • vegeta
  • 4-5 castraveciori murati
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert si dat prin sita
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveciori murati:

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.


le lasati pe foc pana sunt fierte tari.


cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.


le taiati in doua si scoateti galbenusurile.


pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.


preparati maioneza:


frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.


castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.


acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.


jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.


le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.


sper sa va placa...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ela 1

22.05.2010, 15:07

Rocsi 1

22.05.2010, 18:08

Cris2711 1

20.07.2011, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Ficăței de pasăre în foietaj