Oua umplute cu ciupercute

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 6740 vizualizari

 

cum am achizitionat un platou de la decorix.ro ,cel mai super magazin cu ustensile de bucatarie am zis sa ii multumesc onorand cu o reteta noua acest platou foarte frumos si folositor

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un pateu vegetal  de 200g
  • 100g ciupercute taiate marunt
  • o lingura de maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciupercute:

Se fierb ouale in apa cu sare ,se curata dupa care le taiem pe orizontal si le scoatem galbenusul

pasam bine galbenusul cu furculita ,il amesecam cu pateul ,maioneza si cipercutele taiate marunt

la sfarsit adaugam sare daca mai este nevoie

umplem jumatatile de oua cu compozitia obtinuta si le asezam pe platou ,ornam cu fasii de rosii cherry fiecare ou in parte

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (22)

jolygina 1

17.01.2011, 22:07

multumesc fetelor pupici pentru toate

adry88 1

05.05.2011, 19:12

buneeeeeeeeee

lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza