Oua umplute cu ciupercute

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 4270 vizualizari

 

cum am achizitionat un platou de la decorix.ro ,cel mai super magazin cu ustensile de bucatarie am zis sa ii multumesc onorand cu o reteta noua acest platou foarte frumos si folositor

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un pateu vegetal  de 200g
  • 100g ciupercute taiate marunt
  • o lingura de maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciupercute:

Se fierb ouale in apa cu sare ,se curata dupa care le taiem pe orizontal si le scoatem galbenusul


pasam bine galbenusul cu furculita ,il amesecam cu pateul ,maioneza si cipercutele taiate marunt


la sfarsit adaugam sare daca mai este nevoie


umplem jumatatile de oua cu compozitia obtinuta si le asezam pe platou ,ornam cu fasii de rosii cherry fiecare ou in parte


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

jolygina 1

17.01.2011, 22:07

multumesc fetelor pupici pentru toate

adry88 1

05.05.2011, 19:12

buneeeeeeeeee

lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza