Oua umplute cu crema de somon afumat si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 3296 vizualizari

 

Un aperitiv foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • o cutie  crema de branza Philadelphia 200 gr
  • 1 bucata frumoasa de somon afumat
  • marar cateva fire( sau nu pentru cine nu-l iubeste)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon afumat si branza:

Se ferb ouale 10 minute.


Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile.


Amestecam la blender impreuna cu galbenusurile, crema de branza si somonul bucati. Adaugam si marar dupa dorinta.


Umplem jumatatile de ou si servim ....eu am taiat ceapa rosie..foarte gustoasa combinatia...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon afumat si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Lau 1

02.07.2011, 09:37

ce bine arata

RuxyRux 1

02.07.2011, 13:12

Mersi Lau

adry88 1

02.07.2011, 16:18

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oameni de zapada