Oua umplute cu maioneza si pui

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 5334 vizualizari

 

O combinatie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua,
  • 200 gr piept de pui,
  • 2 castraveti in otet,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri de mustar,
  • 100 ml ulei,
  • 2 linguri cu suc de lamaie,
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu maioneza si pui:

Am pus la fiert 7 oua. Le-am lasat aproximativ 15 minute sa fie cat mai tari. Le-am pus apoi la racit.

Am fiert in apa cu putina sare pieptul de pui.

Cand ouale s-au racit, le-am spart pe jumatate, pe verticala cu un cutit lat. Direct prin coaja sectionam fiecare ou!

Am obtinut 2 jumatati din fiecare ou, apoi cu o lingurita am scos jumatatea de oua din coaja.

Tot cu o lingurita am separat apoi si galbenusul de albus.

Din 2 galbenusuri fierte si unul crud am facut maioneza. Am adaugat cele 2 linguri de mustar si treptat 100 ml ulei.

Restul galbenusurilor le-am pasat cu o furculita si le-am pus apoi peste maioneza impreuna cu pieptul de pui tocat marunt, castravetii tocati marunt, sare si piper.

Cu aceasta compozitie am umplut albusurile si le-am decorat cu frunze de patrunjel.

Este o idee foarte buna de aperitiv si pentru masa de Sf Ioan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu maioneza si pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu crenvusti