Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O combinatie delicioasa!
Am pus la fiert 7 oua. Le-am lasat aproximativ 15 minute sa fie cat mai tari. Le-am pus apoi la racit.
Am fiert in apa cu putina sare pieptul de pui.
Cand ouale s-au racit, le-am spart pe jumatate, pe verticala cu un cutit lat. Direct prin coaja sectionam fiecare ou!
Am obtinut 2 jumatati din fiecare ou, apoi cu o lingurita am scos jumatatea de oua din coaja.
Tot cu o lingurita am separat apoi si galbenusul de albus.
Din 2 galbenusuri fierte si unul crud am facut maioneza. Am adaugat cele 2 linguri de mustar si treptat 100 ml ulei.
Restul galbenusurilor le-am pasat cu o furculita si le-am pus apoi peste maioneza impreuna cu pieptul de pui tocat marunt, castravetii tocati marunt, sare si piper.
Cu aceasta compozitie am umplut albusurile si le-am decorat cu frunze de patrunjel.
Este o idee foarte buna de aperitiv si pentru masa de Sf Ioan.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult