Oua umplute cu sunca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 6715 vizualizari

 

ceva ce nu am mancat de mult timp .

 

INGREDIENTE

  • 11 oua 
  • 200 gr sunca slaba
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde 
  • 2castraveti murati 
  • 1 gogosar murat
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu sunca:


  1. 10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari .

  2. dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei .

  3. ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un bol .

  4. galbenusurile se zdrobesc cu furculita , se pune 4 linguri de maioneza ,sare , piper , boia , patrunjel verde si sunca taiata cubulete mici . se amesteca bine impreuna .cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua .se pun ouale pe un platou .

  5. peste pasta ramasa se mai pune 4 linguri de maioneza si smantana , castravetii murati taiati cubulete marunte si gogosarul murat maruntit .

  6. se toarna sosul obtinut peste oua si se orneaza dupa inspiratie si dorinta [ eu am ornat cu , castraveti , gogosari , masline , salata si ceapa verde ]

 

TIPS-URI

1

daca doriti sa obtineti mai multa maioneza puteti sa puneti 1-2 linguri de apa rece si continuati sa adaugati ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:34

brandusa , nu am facut , dar precis o sa fac chiar astazi m-am gandit

Adinacarla 1

01.02.2010, 10:58

yam, yam ce bine arata...vreau si eu ....ma primesti la masa?

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:37

adinacarla , cu mare placere ca vad ca nu esti pretentioasa
mai am eu ,, clienti ''care mananca neconditionat tot ce le ofer

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si capsuni