Pateu din ficatei de pui

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 3344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita si jumatate de sare
  • 1 varf de cutit de piper
  • 1 ardei rosu iute pe care il taiem marunt si punem doar jumatate
  • 200ml vin alb
  • 2 linguri cu margarina pentru calit
  • 100 g unt pentru adaugat in pateu
Portii: 600
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficatei de pui:

Intr-o tigaie punem margarina sa se topeasca, punem ceapa taiata marunt sa se caleasca in margarina, adaugam si usturoiul pe care il pisam fin.

Dupa ce se calesc adaugam ficateii de pui, sarea, piperul si ardeiul rosu, astupam cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.

Adaugam vinul alb peste ficatei si lasam astupat sa fiarba pana scade de tot.

Scoatem ficateii pe o farfurie, ii lasam sa se raceasca putin si ii punem in robotul de bucatarie cu cutitul care face pasta impreuna cu untul. Obtinem astfel pateul pe care il punem intr-o caserola si il lasam sa se raceasca.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată  "SOMN UȘOR "

ieri la 16:00

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 11:10

Placinta frageda cu branza si marar

ieri la 10:24

Foietaj cu ciuperci - de post

pe 21.03 la 19:32

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac umpluta cu crema de branza