Tarta sarata cu brocoli si conopida

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mica
  • 2 linguri de ardei kapia de la borcan
  • 200 g biscuiti sarati
  • 100 g unt +inca putin pt.uns tava
  • 200 g muschi file taiat cubulete
  • 100 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 1/2 lingurita marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu brocoli si conopida:

Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa cu sare.Se strecoara din apa si se lasa in sita la scurs si racit.


Biscuitii se dau prin robot,se amesteca bine cu untul topit,apoi se pun in tava unsa cu unt si se preseaza bine(ca la cheesecake).


Deasupra blatului se intinde pasta de ardei kapia,apoi se pune muschiuletul taiat cubulete.


Deasupra de muschiulet se aranjeaza apoi buchetelele de conopida si brocoli,iar deasupra lor se presara cascavalul ras.


Ouale se bat cu smantana si mararul si se toarna peste tarta.


Se da la cuptorul preincalzit pana cand se incheaga oul si se rumeneste deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sim0na 1

09.12.2012, 20:38

tare buna cred ca este

rodicamaria 1

09.12.2012, 20:41

Foarte buna ! Cine vrea poate sa faca aluat in loc de blat de biscuiti sfaramati .

adry88 1

09.12.2012, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida