Cosulete cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 7499 vizualizari

 

cine iubeste merdenelele poate incerca cu increderea aceasta varianta, in forma de cosulete ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta (din comert)
  • 1 cutie branza "Ceva Fin" Delaco
  • 1 cutie branza de vaca afumata (din Lidl de la Pilos)
  • cca 300 gr. branza telemea de oaie
  • 3 oua
  • 1 punga cascaval ras (pentru gratin)
  • ulei, cca 200 ml pentru uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza si cascaval:

Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza "ceva fin", adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La final adaugam telemeaua data pe razatoarea mica.


Asezam formele de briose in tava.


Impartim cate o foaie de placinta in 12 patratele.


Ungem fiecare patratel cu ulei, folosind o pensula de silicon.


In fiecare forma de briosa asezam cate trei patratele/foaie de placinta.


Dupa ce am taapetat toate formele cu foi de placinta aseezam in fiecare forma cate o lingurita din amestecul de branzeturi.


Deasupra presaram cascaval ras (pentru gratin)


Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.


Dam tava la copt pentru cca 15 min la 180 grade (sunt gata cand isi schimba foile culoarea din crem in auriu).


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se pot servi cu bere sau suc de rosii

2

inainte de servire le scatem din formele de briose pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces (care se scurge de pe foi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

25.08.2013, 21:13

Facem parte din aceeasi gasca,adica! Treci sa te imbratisez.....

alba_zori 1

27.08.2013, 17:51

ti-au iesit minunate vecinico,imi plac foarte mult

babi5 1

15.12.2014, 08:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci