Quiche cu aluat de casa

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2012 | 5314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200g faina
  • 100g unt moale
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii
  • 3 bulgari mozzarella
  • 2 oua
  • busuioc uscat
  • 200ml smantana slaba
  • sare, piper
  • un pic de unt pentru tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu aluat de casa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga untul moale si un praf de sare si se lucreaza rapid cu degetele pentru a ingloba bine untul. Se lasa 30 de minute sa se odihneasca. Apoi se intinde in forma de tarta unsa cu unt si se inteapa cu furculita.

Rosiile se taie si se curata de seminte, apoi se lasa la scurs. De asemenea, branza trebuie sa fie bine scursa. Intr-un castron, se bat ouale cu smantana. Se potriveste de sare si piper si se toarna in tava. Se da la copt 15 minute. Se scoate, se aranjeaza rosiile si branza, se presara cu busuioc uscat si se da din nou la copt pentru inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda (cu faina de secara)