Oua umplute pane

de ykuzus in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2013 | 54285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pate pasare
  • cascaval
  • pesmet
  • faina alba
  • ulei
  • condimente(sare,piper,boia,tarhon.curry,oregano,cimbru,vegeta)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pane:

Se pun la fiert 6 oua ,cam 10-11 minute de cand incepe apa sa fiarba.

Dupa ce sunt fierte si s-au racit se curata si se taie in jumatate.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile din fiecare jumate de ou cu pateul de pasare,cu cascavalul dat pe razatoare si se condimenteaza dupa gust.

Ouale ramase(doua) se bat cu putina sare si piper, apoi fiecare jumatate de ou se da prin oul batut apoi prin faina alba apoi iar prin oul batut si apoi prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.

Se pot servi si calde si reci.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

11.10.2013, 21:21

Die, tu uiti ca io vad mailul))))

diaconta 1

11.10.2013, 21:25

Aha,uit ca tu ai niste butoane pe care eu nu le am

Panacris 1

14.10.2013, 20:02

Bine ai venit! Interesante ouăle astea pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute