Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 3838 vizualizari

 

 
Reteta de Paste 
Din cauza piticului cel mic am vrut sa vopsesc oua mai natural asa sa nu intre colorant in ele

 

INGREDIENTE

  • foi de ceapa
  • 2 sfecle rosii
  • apa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • un dres
  • frunze pentru decorat
  • 20 oua albe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie:

Am spalat frunzele de ceapa cam de la 20 de cepe si 2 sfecle mai maricele le am taiat cuburi si le am pus la fiert intr o oala de 3 litri


Am pus jumatate din frunze si o sfecla in oala sarea si otetul am asezat ouale in dres cu frunzulite si le am pus peste frunze apoi am asezat restul de frunze si cea cealalta sfecta taiata cuburi .


Am acoperit cu apa calduta dupa care le am pus la foc mic .


Le-am lasat sa fiarba circa 20 de min din momentul in care a inceput sa fiarba apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

03.05.2016, 17:09

Rocsi 1

03.05.2016, 19:34

Chiar ti-au reusit!

mihaelar63 1

25.05.2016, 10:53

Inteleapta alegere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv in trei culori