Placinta cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 5559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.


Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.


il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.


dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.


curatam ceapa si o spalam.


rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.


legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).


puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.


amestecati legumele cu puiul.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.


mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.


amestecam bine de tot toate ingredientele.


pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.


luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.


apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.


taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.


o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

19.06.2011, 13:33

mamaieelena

babi5 1

06.08.2013, 23:22

Rocsi 1

07.08.2013, 10:50

Babi multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata