Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Aluatul foietaj il punem la dezghetat.
Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.
il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.
dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.
curatam ceapa si o spalam.
rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.
legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).
puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.
amestecati legumele cu puiul.
cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.
mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.
amestecam bine de tot toate ingredientele.
pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.
luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.
apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.
taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.
dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.
o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.
Pofta buna!!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola