Placinta cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.


Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.


il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.


dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.


curatam ceapa si o spalam.


rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.


legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).


puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.


amestecati legumele cu puiul.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.


mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.


amestecam bine de tot toate ingredientele.


pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.


luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.


apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.


taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.


o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

19.06.2011, 13:33

mamaieelena

babi5 1

06.08.2013, 23:22

Rocsi 1

07.08.2013, 10:50

Babi multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu somon afumat