Placinta cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 7543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe verzi
  • jumatate ardei rosu
  • 2 rosii
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.

Pieptul de pui,fara os si fara piele,il spalam bine si il taiem in doua bucati.

il punem intr-o tigaita cu apa si il fierbem cam 15-20 minute,cu un praf de sare si piper.

dupa ce s-a fiert il scotem pe o farfurie la racit.

curatam ceapa si o spalam.

rosiile le scoatem cotorul,le curatam de pielita.

legumele(ceapa verde,rosiile si ardeiul rosu)le dam pe masina de tocat carne(sau prin robot).

puiul rece il dam si acesta prin masina sau il tocati.

amestecati legumele cu puiul.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il amestecam cu restul ingredientelor.

mai adaugam si 1 ou,sare si piper dupa gust.

amestecam bine de tot toate ingredientele.

pe masa de lucru presaram putina faina si asezam foieajul,pe care il mai intindem putin cu sucitorul.

luam o tava de tarta,si asezam in ea cam jumatate din foietaj,sa fie atat baza cat si pe peretii tavei.

apoi punem compozitia,o uniformizam,iar deasupra venim cu o alta foaie de aluat.

taiem surplusul ,iar deasupra o ungem cu ou batut.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,pana placinta este gata.

o scoateti,o lasati sa se racoreasca putin si serviti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu piept de pui