Paccheri umpluti la cuptor

de reisnaor_2006 in Paste, 9 Mar 2015 | 20066 vizualizari

 

Este prima data cand fac si va pot spune ca sunt un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 400 gr rosii taiate cuburi conserva
  • 400 gr de paccheri
  • 200 gr de smantana
  • 100 gr de cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paccheri umpluti la cuptor:

Ceapa, ardeiul si ciupercile se spala si se toaca marunt. Carnea tocata se codimenteaza si se pune la calit intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, ciupercile si cutia de rosii taiate.


Intr-o oala mai inalta punem apa si o lingurita cu sare si lasam sa dea in clocot. Adaugam pastele paccheri si le lasam la fiert 5-7 minute. Le scoatem din oala si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Pregatim un vas de yena si asezam pastele fierte in picioare. Cu ajutorul unei lingurite mici luam din tigaie cate o lingurita de umplutura si umplem fiecare pasta. Cand sunt gata umplute presaram deasupra ardeiul taiat marunt, cascavalul ras si presaram oregano.


Ouale le batem impreuna cu smantana si un praf de sare si cu o lingura repartizam pe compozitia din tava. Dam la cuptor pana se rumeneste.


Pofta buna.

TIPS-URI

1

in loc de oregano putem folosi si cimbru.

2

ca sa nu se lipeasca pastele dupa ce au fiert le stropim cu putin ulei.

3

se tin putin la cuptor intre 10-15 minute, la 180 de grade, pana se aureste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paccheri umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

29.10.2015, 05:37

buni

reisnaor_2006 1

29.10.2015, 17:52

diaconta 1

11.03.2016, 21:25

Cum de nu le-am vazut eu astea? si ce-mi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu zmeura
  • 29

    MI

  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

Rosii uscate la soare

pe 02.08 la 18:28

Gem de mure

de Ancutsa 6

pe 02.08 la 17:35

Pui in crusta de cascaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

pe 02.08 la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate