Paccheri umpluti la cuptor

de reisnaor_2006 in Paste, 9 Mar 2015 | 25427 vizualizari

 

Este prima data cand fac si va pot spune ca sunt un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 400 gr rosii taiate cuburi conserva
  • 400 gr de paccheri
  • 200 gr de smantana
  • 100 gr de cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paccheri umpluti la cuptor:

Ceapa, ardeiul si ciupercile se spala si se toaca marunt. Carnea tocata se codimenteaza si se pune la calit intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, ciupercile si cutia de rosii taiate.

Intr-o oala mai inalta punem apa si o lingurita cu sare si lasam sa dea in clocot. Adaugam pastele paccheri si le lasam la fiert 5-7 minute. Le scoatem din oala si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Pregatim un vas de yena si asezam pastele fierte in picioare. Cu ajutorul unei lingurite mici luam din tigaie cate o lingurita de umplutura si umplem fiecare pasta. Cand sunt gata umplute presaram deasupra ardeiul taiat marunt, cascavalul ras si presaram oregano.

Ouale le batem impreuna cu smantana si un praf de sare si cu o lingura repartizam pe compozitia din tava. Dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

in loc de oregano putem folosi si cimbru.

2

ca sa nu se lipeasca pastele dupa ce au fiert le stropim cu putin ulei.

3

se tin putin la cuptor intre 10-15 minute, la 180 de grade, pana se aureste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paccheri umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate