Pachetele cu crema de ciocolata

de Andreea Caroline in Dulciuri, 14 Ian 2013 | 1505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie uscata
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • crema de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu crema de ciocolata:

Dizolvam drojdia in laptele caldut ,adaugam 4 linguri faina si lasam 10 minute sa dospeasca.


Punem restul de faina intr-un bol,adaugam drojdia,zaharul,uleiul si oul.Framintam un aluat moale insa nelipicios.


Lasam la dospit pina isi dubleaza volumul.


Luam aluatul si il framintam iarasi putin.Intindem apoi o foaie din aluat,taiem patrate si in mijlocul fiecaruia punem cu lingurita putina crema de ciocolata.Impachetam unind capetele aluatului si punem in tava.


Le mai lasam sa dospeasca 15 minute apoi le punem la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 15 minute.


se scot si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

Dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:04

anca16 1

21.01.2013, 21:31

ce bunn

Andreea Caroline 1

21.01.2013, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de ciocolata