Se pune varza la calit, in putin ulei si apa.Dupa ce s-a inmuiat bine varza, se adauga muschiuletul, ardeiul, ciupercile si piperul.
Se mai lasa f putin la calit, pt a-si lua fiecare gustul de la fiecare, dupa care se stinge focul si se adauga branza. Se amesteca bine
Se taie foile de placinta in jumatate pe lat.Eu am pus cate doua jumatati pt fiecare pachetel.
Se pun doua jumatati de foiaie, una peste alta si se umplu cu aceasta umplutura, dupa care se impaturesc.
Se prajesc in putin ulei.
Se scot pe o farfurie cu hartie de bucatarie pt a absorbi uleiul.
Se pot servi cu ketchup, eu le-am mancat simple.
Pofta buna!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro