Pacheţele de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de foi de orez
  • 1 morcov, ras
  • 1/4 țelină, rasă
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată julienne
  • 5 frunze de varză tăiate fâșii
  • 1/2 ardei roșu, tăiat fâșii
  • 2 căței de usturoi
  • 1 bucată mică de ghimbir, rasă
  • 1 1/2 linguri sos de soia light
  • puțin ulei de măsline
  • sare/piper
  • 1 linguriță ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de primăvară:

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se înmoaie, 7 minute. Se adaugă sosul de soia și uleiul de susan și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă sare și pieper dacă este necesar. 

Foile de orez se înmoaie una câte una în apă rece până devin maleabile. Se așează umplutură spre unul dintre capete. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se rulează până la capăt. 

Se procedează la fel și cu cele rămase. 

Se pot consuma imediat sau se pot prăji în baie de ulei până devin aurii. 

Se servesc cu sosuri dulce-acrișor sau soia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de primăvară" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu legume si piept de pui