Pacheţele de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 2447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de foi de orez
  • 1 morcov, ras
  • 1/4 țelină, rasă
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată julienne
  • 5 frunze de varză tăiate fâșii
  • 1/2 ardei roșu, tăiat fâșii
  • 2 căței de usturoi
  • 1 bucată mică de ghimbir, rasă
  • 1 1/2 linguri sos de soia light
  • puțin ulei de măsline
  • sare/piper
  • 1 linguriță ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de primăvară:

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se înmoaie, 7 minute. Se adaugă sosul de soia și uleiul de susan și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă sare și pieper dacă este necesar.


Foile de orez se înmoaie una câte una în apă rece până devin maleabile. Se așează umplutură spre unul dintre capete. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se rulează până la capăt.


Se procedează la fel și cu cele rămase.


Se pot consuma imediat sau se pot prăji în baie de ulei până devin aurii.


Se servesc cu sosuri dulce-acrișor sau soia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de primăvară" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Zamfira 1

09.02.2013, 19:38

mamaieelena 1

09.02.2013, 21:00

bun

Panacris 1

09.02.2013, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara cu foi de orez