Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

de lilik in Vita, 18 Oct 2015 | 1040 vizualizari

 

Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii pulpa de vita(cereti macelarului carne pentru cordon bleu)
  • 100-120 gr mozzarella
  • 3 felii de sunca
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 9 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella:

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii.


Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de carne.


Cand sunt toate gata le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le innpanam bine.


Prajim pachetelele in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie sa lase uleiul in exces.


Le servim calde cu garnitura preferata.

 

TIPS-URI

1

se poate folosii cascaval in loc de mozzarella

2

Garnitura noastra a fost cartofi noi la cuptor cu usturoi si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ksenya 1

19.10.2015, 09:28

Panacris 1

19.10.2015, 21:13

Xandrinne 1

19.10.2015, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu paste