Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

de lilik in Vita, 18 Oct 2015 | 919 vizualizari

 

Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii pulpa de vita(cereti macelarului carne pentru cordon bleu)
  • 100-120 gr mozzarella
  • 3 felii de sunca
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 9 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella:

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii.


Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de carne.


Cand sunt toate gata le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le innpanam bine.


Prajim pachetelele in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie sa lase uleiul in exces.


Le servim calde cu garnitura preferata.

 

TIPS-URI

1

se poate folosii cascaval in loc de mozzarella

2

Garnitura noastra a fost cartofi noi la cuptor cu usturoi si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ksenya 1

19.10.2015, 09:28

Panacris 1

19.10.2015, 21:13

Xandrinne 1

19.10.2015, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vitel sote cu vin alb