Friptura de vita cu os la grill

de Gherca Daniela in Vita, 29 Iul 2021 | 3153 vizualizari

 

Din categoria: sa mai schimbam si noi meniul ;) :D
A iesit tare gustoasa si nu ii trebuie multa migaleala, doar ca ramane bucataria de curatat :))

 

INGREDIENTE

  • 950 g carne de vita cu os (coasta din partea de jos)
  • ulei de masline
  • Condimente la alegere : sare, piper mixt, rozmarin
  • Unt
  • 2 cutii de branza Halloumi Cheese
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu os la grill:

     Intr-o tigaie grill punem unt ( cca 50g in functie de cat de mare aveti grill-ul) si cand este incins bine punem carnea de vita unsa cu ulei de masline si condimentata dupa gust cu sare, piper, rozmarin apoi o prajim cate 10 minute pe fiecare parte.
   Cand o intoarcem punem 1 cub de unt pentru a nu se usca suprafata prajita si presaram putin rozmarin.
   Pentru ca am avut o bucata de carne destul de grosuta dupa cele 20 minute la grill am dat-o si in cuptor 1-2 minute, pentru siguranta.
   Daca aveti o bucata de carne ceva mai subtire, merge sa o prajiti cate 7 minute pe fiecare parte!!!
   Cat timp a stat carnea la cuptor am prajit in aceeasi tigaie felii de branza greceasca Hallumi si le-am servit impreuna!
A fost tare bun! 

TIPS-URI

1

Este gatita la categoria: medium, nu este nici in sange, dar nici foarte bine gatita

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu os la grill" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington cu galbiori de padure