Snitele de vita Stroganoff

de Mihaela11_jo in Vita, 1 Sep 2011 | 3351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg  snitele de vita  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat  
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui  
  • 1 conserva de ciuperci feliate  
  • 1 ceapa de marime medie taiata marunt  
  • 3 linguri de faina  
  • 3 cani de supa pregatita cu 2 cuburi de Maggi de pui  
  • 3 linguri pasta de rosii nesarata  
  • 2 lingurite mustar uscat  
  • 1 lingurita oregano uscat  
  • 1 lingurita condiment mixt macinat  
  • 1 cutie de smantana Nestle  
  • cateva fire de frunza de patrunjel verde -
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vita Stroganoff:

Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza. Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.


Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou. Se caleste ceapa in acelasi ulei cca 5 minutesau pana ia o culoare aurie si se adauga ciupercilor. Se prajesc snitelele in acelasi ulei, 3-4 minute pe ambele parti.


Intr-o cratita de fiert sub presiune se pun snitelele, ceapa, ciupercile, supa de Maggi, pasta de rosii si condimentele. Se inchide cratita si cand incepe sa fiarba mancarea ,se reduce focul la minimum si se lasa 30 de minute.


Se amesteca intr-un bol faina cu smantana , se subtiaza cu supa in care au fiert snitelele si se adauga mancarii( de preferinta strecurata, pentru a nu se forma cocolosi). Se fierbe inca 3-4 minute pana se ingroasa, amestecand mereu. La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel verde.


Se serveste cu garnitura de piureu de cartofi sau orez cu legume.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vita Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anomisana 1

07.09.2011, 11:41

Vita Stoganoff...un deliciu de mare rafinament

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 17:26

Ana

Bya Ralu 1

19.10.2012, 21:50

imi place reteta,o salvez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun