Paella

de mimmi in Pui, 24 Feb 2011 | 7592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 15 buc creveti,
  • 400 g mazare,
  • 1-2 rosii,
  • 1 gogosar,
  • 6 catei usturoi,
  • 1 cana orez,
  • sare,
  • ulei de masline,
  • piper,
  • sofran,
  • 1 cub concentrat de gaina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella:

Taiem usturoiul felii si le calim in ulei,le scoatem pe urma pe o farfurie. Calim in acelasi ulei si crevetii(pe ambele parti),nu mai mult 3 minute si ii scoatem pe o farfurie. Calim pieptul de pui taiat cubulete(tot in acelasi ulei),adaugam mazarea si gogosarul taiat cubulete mici. Adaugam rosiile,usturoiul,crevetii si amestecam incet. Punem la fiert 3 cani de apa,adaugam cubul de gaina,iar in momentul cand s-a dizolvat cubul se adauga sofran dupa gust. Se adauga lichidul la paella,orezul si se lasa la fiert 10 minute. La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini snitele din piept de pui