Paharul "Imunizator" de kiwi

de cristinne in Cocktail, 30 Ian 2011 | 7879 vizualizari

 

La o emisiune tv, un nutritionist cunoscut ne dadea urmatorul sfat: consumati zilnic in aceasta perioada rece: kiwi, mere, portocale (in aceasta ordine la importanta) pt vitamina C care lupta impotriva racelilor de sezon, crescand considerabil imunitatea

 

INGREDIENTE

  • 6 kiwi;
  • 5 portocale'
  • 2 mere;
  • apa plata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paharul "Imunizator" de kiwi:

Se curata, se taie cubulete si se paseaza cu blenderul sau robotul de bucatarie. De preferat nu se arunca nimic (seminte, coaja la mere, etc de). Se amesteca cu apa si se dilueaza dupa preferinta.  Se pastreaza la frigider, 2 sau 3 zile maxim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paharul "Imunizator" de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristinne 1

01.02.2011, 22:57

pt cei mai pretentiosi se poate adauga si miere, sau mai multa apa plata daca nu se 'inghite' asa gros)

adry88 1

10.05.2011, 16:01

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere