Paine cu aluat oparit

de Merisor in Piine, 21 Feb 2013 | 12735 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

21.02.2013, 11:17

bun

diaconta 1

21.02.2013, 11:22

stiu unde mananc azi paine buna

Doralinda 1

21.02.2013, 11:24

lasa ca ajung eu acasa si imi fac iar painica buna si calda!

Rocsi 1

21.02.2013, 11:24

Daca mai ai vin sa imi dai o feliuta!

gaby_gabytza 1

21.02.2013, 11:25

place

portiadelumina 1

21.02.2013, 11:30

Meri, eu la procedeul de gătit nu mă bag, dar la câteva feli de pâine cu siguranţă că aş îndrăzni, fac faţă, să ştii:

Merisor 1

21.02.2013, 11:33

Padre, e usor si procedeul, sunt sigura ca ai face fata

Merisor 1

21.02.2013, 11:34

Am paine proaspata, am si slana, dar nu ca in poza lui Gusti , ceapa nu lipseste din casa, deci

Bunica 1

21.02.2013, 11:39

Nu-l provoca Merisor,ca nu mai are Liliana loc in bucatarie de el apoi.

portiadelumina 1

21.02.2013, 11:43

Buni)

iqphantom 1

21.02.2013, 11:51

frumoasa , pufoasa si fac pariu ca si gustoasa Felicitari

Merisor 1

21.02.2013, 12:02

Multumesc, Anca!
Chiar e gustoasa.

Doinavar 1

21.02.2013, 12:03

Cea mai buna este painea facuta in casa. Iar reteta ta este mai mult decat interesanta. N-am mai auzit de metoda asta. Felicitari.

T I M E A 1

21.02.2013, 12:09

faina paine Meri

Lavinia 1

21.02.2013, 12:30

ce pufoasa este

Merisor 1

21.02.2013, 12:31

Va multumesc!

Constelatialeu 1

21.02.2013, 12:49

Ce pufosenie,cu cat dai felia?

Bunica 1

21.02.2013, 13:03

Merisor e generoasa Cleme.Stie ca leilor nu le place decat carnea,asa ca o felie,cred ca,ti-o da gratis

Constelatialeu 1

21.02.2013, 13:06

Buni,imi place si painea,mananc paine multa,e drept ca trebuie sa existe si-o halca de carne langa....

simona72 1

21.02.2013, 13:25

imi place reteta, am sa incerc

babi5 1

21.02.2013, 13:27

laura_n 1

21.02.2013, 13:45

ce bine arata, as rupe o bucata din ea

Lau 1

21.02.2013, 14:50

fain arata

- Andreea - 1

21.02.2013, 15:11

ce pufoasa este...

MIUTA 1

22.02.2013, 14:54

Super pufoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pâine germană cu chimen