Paine cu iaurt si rozmarin

de divainbucatarie in Piine, 7 Feb 2011 | 3072 vizualizari

COMENTARII (22)

mena29 1

07.02.2011, 10:24

DIANA B 1

07.02.2011, 10:28

Cred ca-i tare buna painica asta ...

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:37

Multumesc Mena!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:38

Multumesc Onesta!

RuxyRux 1

07.02.2011, 10:51

Absolut delicioasa!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:52

Multumesc Ruxy!

La Ancuta 1

07.02.2011, 11:49

Foarte buna cred ca este

La Ancuta 1

07.02.2011, 11:49

Ai uitat sa treci rozmarinul la ingrediente

divainbucatarie 1

07.02.2011, 12:23

Da ai dreptate! multumesc mult!

kamy 1

07.02.2011, 12:48

vanilla 1

07.02.2011, 13:03

foarte interesant!!!

MotanLaOale 1

07.02.2011, 13:39

divainbucatarie 1

07.02.2011, 13:55

Multumesc Kamy!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 13:55

Multumesc Motan la oale!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 13:55

Multumesc Vanilla!

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 20:17

Foarte interesnt...Rozmarinul meu se usuca pe balcon ...o idee tare buna,cred ca are o aroma deosebita

LUK 1

07.02.2011, 20:49

divainbucatarie 1

08.02.2011, 09:55

Nicoleta, poti folosi si rozmarin uscat, dar e mai bun cel praspat. Eu mi-am scos din gradina o radacina de rozmarin sa am peste iarna proaspat in casa ...

divainbucatarie 1

08.02.2011, 09:56

Multumesc Luk!

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:55

buna rau

divainbucatarie 1

09.02.2011, 10:51

Multumesc Mamaieelena!

elena1988 1

11.02.2011, 16:09

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici in tigaie cu ceapa verde si bacon