Paine cu musli

de Oana in Piine, 24 Feb 2010 | 3634 vizualizari

 

Rapida, la masina de paine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingura si jumatate de zahar
  • 2 linguri si jumatate cu lapte praf
  • 640 g faina alba
  • 4 lingurite cu drojdie granulata
  • 4 linguri musli
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu musli:

Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, in ordinea de mai sus, mai putin o lingura de musli si o lingura de seminte. Se selecteaza programul de paine rapida, ce dureaza 1h20'. Dupa ce aluatul este amestecat si incepe sa creasca, se deschide capacul si se presara deasupra semintele si musli pe care le-am oprit. Painea se scoate pe un grilaj si se lasa la racit.

 

Aici este painea rapida cu tarate.

 

TIPS-URI

1

Faina alba poate fi combinata cu tarate, se pun doar 540 g faina alba si 100g tarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu musli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

25.02.2010, 19:27

Mai da harnicuta ai mai fost ! Foccacia, mmm bun. Oana fii tu vrednica precum te stiu si fa o foccacia sa invatam si noi.

Bunica 1

25.02.2010, 19:32

Carmencitta, nu rata masina. Cand nu o aveam ziceam ca ce-mi trebuie, ce nu pot sa framant daca vreau paine calda? Acum tot ce se framanta se baga la masina. E super!

Oana 1

25.02.2010, 19:39

Buni, da, o sa fac, dar sa-mi iau rosii deshidratate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!