Paine cu musli

de Oana in Piine, 24 Feb 2010 | 7494 vizualizari

 

Rapida, la masina de paine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingura si jumatate de zahar
  • 2 linguri si jumatate cu lapte praf
  • 640 g faina alba
  • 4 lingurite cu drojdie granulata
  • 4 linguri musli
  • 1 lingura seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu musli:

Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, in ordinea de mai sus, mai putin o lingura de musli si o lingura de seminte. Se selecteaza programul de paine rapida, ce dureaza 1h20'. Dupa ce aluatul este amestecat si incepe sa creasca, se deschide capacul si se presara deasupra semintele si musli pe care le-am oprit. Painea se scoate pe un grilaj si se lasa la racit.

 

Aici este painea rapida cu tarate.

TIPS-URI

1

Faina alba poate fi combinata cu tarate, se pun doar 540 g faina alba si 100g tarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu musli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bunica 1

25.02.2010, 19:27

Mai da harnicuta ai mai fost ! Foccacia, mmm bun. Oana fii tu vrednica precum te stiu si fa o foccacia sa invatam si noi.

Bunica 1

25.02.2010, 19:32

Carmencitta, nu rata masina. Cand nu o aveam ziceam ca ce-mi trebuie, ce nu pot sa framant daca vreau paine calda? Acum tot ce se framanta se baga la masina. E super!

Oana 1

25.02.2010, 19:39

Buni, da, o sa fac, dar sa-mi iau rosii deshidratate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine integrala cu seminte de in