Paine cu ou la cuptor

de mihaelar63 in Sandvisuri, 30 Dec 2014 | 13000 vizualizari

 

Majoritatea cere paine cu ou . Minoritatea , adica eu nu doresc sa prajesc in ulei .. Deci va merge la cuptor impreuna cu ce se mai gaseste bucatele de una alta prin frigider .M-am inspirat de la bucataras Rodicam.

 

INGREDIENTE

  • 10 felii paine
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • sare
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei masline
  • 200 gr sunca
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 gr masline rondele
  • rosii cherry
  • ardei Kapia
  • sare
  • fulgi chilli
  • praz verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Se feliaza sunca , cascavalul , prazul , rosiile si ardeiul rosu .
  3. Se bat ouale cu sare , oregano si smanatana .
  4. Se imbiba fiecare felie de paine in compozitia cu ou si se pune in tava .
  5. Deasupra fiecarei felii de paine in ou se distribuie in mod egal , sunca , cascavalul , rosiile , ardeiul si maslinele .
  6. Se condimenteaza cu sare si fulgi de chilli si se da la cuptor 20 minute .
  7. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  8. Serviti cu praz verde presarat deasupra [ pentru contrast culoare ]

TIPS-URI

1

puteti folosi si alte mezeluri , branzeturi ce aveti ramase prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich vegetarian