Paine cu ou si chimen facuta la MP

de leoflori in Piine, 7 Iun 2009 | 3466 vizualizari

 

o painica pufoasa si aromata

 

INGREDIENTE

  • apa calduta 340 ml.
  • ulei (am pus de masline) 3 Linguri
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite
  • zahar 2 Linguri
  • faina alba 700 gr.
  • drojdie uscata 1 1/2 lingurite
  • chimen 1 1/2 Lingura
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou si chimen facuta la MP:

Painea se face la Masina de Paine, programul 1 - paine de baza de 1 kg, coaja - Medie.

Se pun ingredientele in cuva masinii exact in ordinea in care au fost scrise mai sus.

Dupa 3 ore si 18 minute (depinde si de tipul masinii) painica este gata.

Creste mult , e foarte pufoasa, iar chimenul ii da o aroma deosebita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou si chimen facuta la MP" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!