Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde

de alldaycooking in Piine, 17 Iun 2012 | 1548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 10 gr drojdie uscata
  • Sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 2 linguri ulei de masline
  • 285 ml apa calduta
  • 5-6 rosii deshidratate conservate in ulei
  • 1 fir ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde:

Am amestecat faina cu drojdia uscata, sare si o lingurita de fructoza. Am adaugat cele 2 linguri de ulei si apa calduta. Am framantat coca si am lasat-o la loc cald pana cand si-a dublat volumul.


Dupa ce a crescut am adaugat ceapa verde si rosiile deshidratate tocate marunt impreuna cu 1 lingura din uleiul in are au fost conservate rosiile.


Am asezat aluatul in tava si l-am mai lasat aprox. 15 minute la loc caldut. Am copt painea la 180 grade Celsius pana cand a fost frumos rumenita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

17.06.2012, 15:58

foarte buna

Bucataras Medi 1

17.06.2012, 16:07

minunata painica ta!

alldaycooking 1

17.06.2012, 21:27

Ma bucur ca v-a placut painica mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paine poloneza de secara