Paine cu seminte de in si tarate

de Criss in Piine, 1 Iun 2011 | 4188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa zahar
  • 1 lingura tarate de grau
  • 1 lingura seminte de in zdrobite
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte de in si tarate:

Faina se amesteca cu drojdia uscata si sarea, se adauga taratele de grau si semintele de in, uleiul de masline, laptele caldut amestecat cu apa si zahar si se framanta.


Daca mai e cazul se mai adauga apa. Dupa framantare, se acopera aluatul cu un prosop si se lasa sa creasca o ora.


Dupa ce a crescut, se pune in tava (eu l-am rasucit) se unge cu galbenus de ou si se presara seminte de in intregi si susan.


Se mai lasa 25-30 minute, apoi se pune in cuptorul preincalzit timp de 35-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte de in si tarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:39

Super

Criss 1

06.06.2011, 14:59

Multumesc dragele mele.

ionela2682 1

12.07.2011, 21:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine poloneza de secara