Paine cu susan

de nadina73 in Piine, 30 Mai 2010 | 5359 vizualizari

 

dupa sugestia facuta de nadia,am pus susan in aluat...............e grozava

 

INGREDIENTE

  • 320 gr  faina alba
  • 180 gr faina integrala
  • 5 linguri de tarate
  • 4 linguri de susan prajit
  • 1 lingurita de sare
  • 20 gr drojdie
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu susan:

Se pune faina,taratele ,sarea in masina de paine .Apa se incalzeste putin apoi se pune drojdia si uleiul si se amesteca bine dupa care se pune peste faina,se lasa sa o framante bine .intre timp se pune susanul intr-o tigaie mica si se prajeste putin(da un gust aparte)apoi se pune peste aluat si se lasa in continuare la framanat si dospit Cand aluatul e dospit se scoate din masina de paine se modeleaza se unge cu putin ulei si se presara si deasupra susan Se unge o tava si se pune paine se mai la sa creasca 20 minute in tava apoi se pune la cuptor pentru 40-45 minute la 160 grade. Intr-adevar cu susan inaunrtu e mai buna,multumesc nadia de sfat

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

30.05.2010, 18:23

pai la ce sa o mai trimit o aduci direct cand vi madi

lia maria 1

31.05.2010, 09:41

si eu am facut cu susan dar nu am prajit semintele, a fost buna dar data viitoare fac cu seminte prajitefoarte bine arata painica ta

mariac 1

31.05.2010, 22:27

eu iti trimit brinza de oaie si te rog sa imi faci si mie pa

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa din faina alba