Paine cu susan

de nadina73 in Piine, 30 Mai 2010 | 2406 vizualizari

 

dupa sugestia facuta de nadia,am pus susan in aluat...............e grozava

 

INGREDIENTE

  • 320 gr  faina alba
  • 180 gr faina integrala
  • 5 linguri de tarate
  • 4 linguri de susan prajit
  • 1 lingurita de sare
  • 20 gr drojdie
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu susan:

Se pune faina,taratele ,sarea in masina de paine .Apa se incalzeste putin apoi se pune drojdia si uleiul si se amesteca bine dupa care se pune peste faina,se lasa sa o framante bine .intre timp se pune susanul intr-o tigaie mica si se prajeste putin(da un gust aparte)apoi se pune peste aluat si se lasa in continuare la framanat si dospit Cand aluatul e dospit se scoate din masina de paine se modeleaza se unge cu putin ulei si se presara si deasupra susan Se unge o tava si se pune paine se mai la sa creasca 20 minute in tava apoi se pune la cuptor pentru 40-45 minute la 160 grade. Intr-adevar cu susan inaunrtu e mai buna,multumesc nadia de sfat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

30.05.2010, 18:23

pai la ce sa o mai trimit o aduci direct cand vi madi

lia maria 1

31.05.2010, 09:41

si eu am facut cu susan dar nu am prajit semintele, a fost buna dar data viitoare fac cu seminte prajitefoarte bine arata painica ta

mariac 1

31.05.2010, 22:27

eu iti trimit brinza de oaie si te rog sa imi faci si mie pa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa