mi-am facut o listuta si merg la cumparaturi, ca vreau sa fac si eu painica asta azi... de fapt de azi mi-am propus sa nu mai cumpar paine, ci sa o fac eu... multumesc pentru reteta, de fapt pentru retetele minunate de painica de unde o sa ma inspir...
Buna ziua dragi gospodine,astazi mi-am propus sa fac si eu painica in casa,sper sa imi si reuseasca!!Dar am o dilema::cuptorul meu nu arata gradele si nu stiu exact cum sa fie focul??incalzesc cuptorul,bag tavile si cum sa las flacara???Potrivit sau umpik mai tare???Ms frumos de ajutor!!
Incalzeste intai cuptorul cateva minute, baga painea si dupa 25 de minute verific-o...e posibil sa mai fie nevoie doar de inca 5 minute sau poate zece...eu intorc usor painea sa vad daca e facuta la baza...spor sa ai! focul sa fie potrivit
Painica mediteraneana ku ulei de masline o pot face in tava de cozonac???sa impart aluatul in doua?????Intradevar asta e umpik mai simpla.....ms de sfaturi....aveam nevoie
Trebuie lasata la loc cald..obligatoriu( langa aragaz), daca vrei sa creasca repede...dureaza uneori mai bine de o ora chiar si la cald....daca nu creste nici atunci, poate sa fie din cauza drojdiei...sper sa nu ai probleme!