Paine de casa din faina alba

de mamaieelena in Piine, 9 Oct 2010 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • 50 gr margarina
  • 5ooml apa calduta 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa din faina alba:

Intr-un lighean de plastic se pune faina si in mijlocul ei se face o adancitura unde se pune drojdia,sarea,zaharul si 40 gr margarina peste toate acestea se toarna apa calduta si se amesteca bine totul cu toata energia.este gara in momentul in care se desprinde de lighean si de pe mana se lasa la odihnit cam 15 minute .cand e crescuta se amasteca iar si aluatul se imparte in trei parti egale si se impleteste .cumargarina ramasa se unge o forma potrvita de cozonac in care se pine painea si se lasa la crescut inca 10 min .Se da la cuptor pentru 30 de minute.


pofta mare !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa din faina alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

15.10.2010, 11:17

multumesc mult draga ionela tocmai le-am trimis un mail sa vedem daca fac ceva

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:29

vai ce frumoasa e si bine crescuta

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine Indiana "Poori"