Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in

de Ina in Piine, 19 Dec 2011 | 4496 vizualizari

 

Asa-l intampin eu pe bucataras.ro la cei 3 ani ai sai : cu paine calda si sare :)
La Multi Ani ! >:D

 

INGREDIENTE

  • 305 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 1 lingura cu zahar
  • 2 linguri cu lapte praf
  • 240 g faina alba
  • 120 g faina neagra
  • 120 g faina de secara
  • 1,5  lingurite cu drojdie uscata
  • 50 g seminte de in
  • 50 g seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in:


Punem in masina de facut paine ingredientele, in ordinea inscrisa, mai putin semintele. Se alege meniul de paine taraneasca si apasam butonul start. Cand masina scoate un beep ( dupa cca 13 minute de la pornire ), adaugam semintele de in si susan.


Faina de secara va face ca painea sa aiba o textura buretoasa, aerata si o va mentine proaspata mult timp.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

20.12.2011, 19:15

se pare ca am fost pe acelasi gand
Foarte frumoasa painica

Cris2711 1

20.12.2011, 21:12

ce bunatate

kamy 1

22.12.2011, 00:29

ce-mi doresc si eu o mas de facut paine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine Elvetiana cu masline