Paine cu rozmarin

de mimmi in Piine, 13 Mar 2012 | 1694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 ml apa,
  • 300 g faina alba,
  • 200 g faina integrala,
  • 1 pliculet drojdie uscata,
  • 1 lingura zahar,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingura(rasa) rozmarin (eu am pus pudra ),
  • 2 linguri ulei ,
  • 1 lingurita chimen,
  • 1/2 lingurita usturoi (pudra sau fulgi ),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu rozmarin:

Amestecam drojdia cu zaharul, 1 lingura faina si apa calduta, o lasam deoparte 10 minute. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine punem rozmarinul, uleiul, chimenul, usturoiul si sarea. Framantam un aluat elastic (daca mai este nevoie, se adauga apa calduta ). Punem aluatul in tava/cratita in care o coacem si o lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Dam tava/cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 40-50 de minute, o lasam la racit dupa care o putem taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mimmi 1

14.03.2012, 09:30

Multumesc !

bucatarimcudiana 1

14.03.2012, 10:53

MIUTA 1

14.03.2012, 13:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa usor picanta