Paine din unt de arahide

de RuxyRux in Piine, 26 Feb 2015 | 811 vizualizari

 

Eiiii...n-as fi crezut ca se poate...dar se poate!

Chiar are aspect si gust de paine, ma rog...un fel de paine...dar e buna in cazul in care vreti sa renuntati la pufosenii....sau chiar sunteti la dieta :), nu ca untul de arahide ar fi mai putin caloric insa cu siguranta veti manca mai putin...si de ce nu, diversificam... ? Deci paine cu gust de alune....

 

INGREDIENTE

  • 340 gr unt de arahide( eu folosesc bio si neindulcit)
  • 4 oua mari
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de praf de copt
  • o tava mica de chec( a mea nu a fost chiar cea mai mica)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine din unt de arahide:

Se mixeaza toate ingredientele cat sa se omogenizeze bine, se pune aluatul obtinut in tava tapetata cu foaie pergament si se coace la 165 de grade pentru 30 de minute, sau pana trece testul cu scobitoarea.


Simplu, nu-i asa?


Se va taia painea numai dupa ce se raceste perfect.


Reteta o am fix de aici! :) http://naturallysavvy.com/recipes/easy-almond-butter-bread

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

27.02.2015, 19:46

Daniela

dantes 1

28.02.2015, 08:50

interesanta reteta

RuxyRux 1

28.02.2015, 13:08

Multumesc Dantes!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine din faina integrala de ovaz cu masline