Paine dupa reteta "Slabesti mancand"

de ala_oancea in Piine, 24 Iul 2009 | 4054 vizualizari

 

Foarte gustoasa ! Noua ne-a placut foarte mult asa ca am sa mai fac :)

 

INGREDIENTE

  • 410 gr premix pt paine (eu am folosit faina de grau neagra)
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita fructoza (eu am folosit zahar)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dupa reteta "Slabesti mancand":

Pentru modul de preparare, cel mai simplu este sa vizionati filmuletul de pe youtube de aici. Am procedat exact la fel si mi-a iesit o super paine !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dupa reteta "Slabesti mancand"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (2)

aziz 1

16.05.2011, 12:00

foarte buna

MIUTA 1

11.12.2011, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte (Anpan bread)