Paine fara framantare

de sasha in Piine, 26 Mai 2013 | 932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 15 g drojdie proaspata
  • 2 lingurrite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine fara framantare:

Cernem faina si o amestecam cu drojdia, adaugam apa calduta, uleiul, sarea si zahatul, amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza pana aluatul devine lipicios, acoperim si lasam sa creasca 1 h. Cand a crescut il luam din castron si ii dam usor o forma, punem aluatul intr-o tava unsa cu ulei si mai lasam sa creasca 30 de minute, dam la cuptor pentru 40/ 45 de minute la 180 de grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine fara framantare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lavinia 1

26.05.2013, 19:42

Ce bine arata

alilianaa 1

26.05.2013, 21:03

buna, buna!

Irina 1

27.05.2013, 19:09

imi place ceapa aia alaturi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L