Paine fara framantare

de sasha in Piine, 26 Mai 2013 | 3459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 15 g drojdie proaspata
  • 2 lingurrite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine fara framantare:

Cernem faina si o amestecam cu drojdia, adaugam apa calduta, uleiul, sarea si zahatul, amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza pana aluatul devine lipicios, acoperim si lasam sa creasca 1 h. Cand a crescut il luam din castron si ii dam usor o forma, punem aluatul intr-o tava unsa cu ulei si mai lasam sa creasca 30 de minute, dam la cuptor pentru 40/ 45 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine fara framantare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lavinia 1

26.05.2013, 19:42

Ce bine arata

alilianaa 1

26.05.2013, 21:03

buna, buna!

Irina 1

27.05.2013, 19:09

imi place ceapa aia alaturi!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine alba