Paine fara framantare

de sasha in Piine, 26 Mai 2013 | 3557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 15 g drojdie proaspata
  • 2 lingurrite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine fara framantare:

Cernem faina si o amestecam cu drojdia, adaugam apa calduta, uleiul, sarea si zahatul, amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza pana aluatul devine lipicios, acoperim si lasam sa creasca 1 h. Cand a crescut il luam din castron si ii dam usor o forma, punem aluatul intr-o tava unsa cu ulei si mai lasam sa creasca 30 de minute, dam la cuptor pentru 40/ 45 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine fara framantare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lavinia 1

26.05.2013, 19:42

Ce bine arata

alilianaa 1

26.05.2013, 21:03

buna, buna!

Irina 1

27.05.2013, 19:09

imi place ceapa aia alaturi!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare